Primair onderwijs

De ZieZaZoe

Meneer Kruis en meneer Mol zijn een dierentuin begonnen: de ZieZaZoe (een oude liefde).

We hebben een giraf met hoogtevrees, een olifant die zijn stem kwijt is, maar die vinden we samen wel terug, een muzikale friettent Fijn-voor-de-lijn, en de kinderen leren het Dieren-A-B-C zingen. Meneer Mol speelt de baas en meneer Kruis moet de dikke-dieren-drollen opruimen, dat zegt meneer Mol tenminste. Er zijn 4 vreemde vogels, rare dieren, of valt dat mee als je ze van dichtbij bekijkt?

Alle beesten zijn zeer muzikaal, ze toeteren en ze fluiten, ze ratelen en ze rammelen er vrolijk op los. Ieder vogeltje zingt zoals ie gebekt is en de kinderen ook trouwens. In dit splinternieuwe  programma worden kinderen op speelse wijze in aanraking gebracht met diverse muziekstijlen, een veelvoud aan instrumenten, geluiden, ritme, zang en beweging. Ze kunnen meedoen, meezingen, dansen, ritme-instrumenten bespelen of gewoon ademloos kijken en genieten van onze geïllustreerde muziek.

Welkom in de ZieZaZoe!

Dit programma is bedoeld voor de onderbouw basisonderwijs (4 t/m 8 jaar) en kan worden gecombineerd met andere progamma’s van Kruis en Mol. Na de voorstelling wordt er aan elke school een CD verstrekt met alle liedjes uit het programma.

Algemene gegevens

Producenten: Kruis en Mol

Aantal spelers: 2

Leeftijd: 4/8 jr

Uitvoerenden: Mart Heijmans en Mark Söhngen

Speelvlak (bxdxh): 4x3x3

Duur voorstelling (min): 50

Publiek (school/theater): 90 / 0

Opbouwtijd (min): 30

Pauze tussen de voorstellingen (min): 0

Afbreektijd (min): 30

Prijzen: € 597,- voor een eerste uitvoering, € 195,- per volgende uitvoering, op dezelfde dag in dezelfde accommodatie

Reageren is niet mogelijk